Mi az a PTC?

Címkék: ptc bux ptc aurora ptc pay to click

2010.09.01. 07:08

Röviden a PTC a Pay-To-Click rövidítése és azt jelenti, hogy "Kattintásért Fizet". A kifejezés magában egy üzleti modellt jelent, amivel a hirdetők az oldalaikra vezetik az érdeklődőket, és PTC oldalaknak hívják azokat az oldalakat, akik nekünk fizetnek a kattintásainkért.

A PTC oldalak jutalékot kínálnak a tagjaiknak (vagyis nekünk), ha további tagokat viszünk be hozzájuk, illetve a bevitt tagok (referrals / refs) kattintásaik bizonyos százaléka után folyamatos jutalékot fizetnek. (Hasonlít a módszer az online partnerprogramokhoz vagy az MLM-hez, de mégsem az.)

Alapjában véve 2 nagy csoportot különböztetünk meg a PTC oldalak családjában: a egyik csoport az úgynevezett BUX PTC vagy klasszikus PTC, a másik pedig az Aurora PTC.
 

BUX PTC oldalak általában 1 centet fizetnek saját kattintásaink után és 0,5 centet a ref-ek kattintásai után. A BUX PTC oldalakon napi 4-5 hirdetést tudunk kattintani illetve ha a tagságunkat felsőbb szintre emeljük (Premium/VIP membership), akkor mi 2 centet, a ref-ek után 1 centet kaphatunk kattintásonként illetve napi 8-10 hirdetést is kaphatunk.

Az Aurora PTC oldalak kevesebbet fizetnek mint a BUX PTC oldalak, Standard tagoknak általában 0,1 - 0,3 centet a saját kattintás után, illetve 10-30%-ot a bevitt tagok kattintásai után, Premium tagoknak természetesen emeltebb szintet. Az alacsonyabb kifizetést ellensúlyozandó, ezeken az oldalakon 30-60 darab hirdetés is megjelenik naponta, illetve nem csak hirdetés olvasás (PTC), hanem PTR (Pay-To-Read) vagy PTSU (Pay-To-SignUp) tipusú modellekben is részt vehetünk, de ezek a modellek már nem tartoznak ennek a blognak a témakörébe.

BUX PTC oldalaim

NeoBux - http://www.neobux.com/?r=neoskyle



onBux - http://www.onbux.com/?r=neoskyle



Incrasebux - https://incrasebux.com/register.php/neoskyle.html



Cashium - http://www.cashium.net/?rid=neoskyle

 

Aurora PTC oldalaim

CashnHits - http://www.cashnhits.com/index.php?ref=neoskyle



A bejegyzés trackback címe:

https://csinaljpenztaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr372263557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása