-1) Egy kis angol tudás vagy ha úgy érzed, hogy nem elég amit tudsz, akkor a megújult Google Translate

0) Pénzre nincs szükség! Nem kell X dollárt / eurót / forintot befizetni az elkezdéshez, és a későbbiekben is csak azért lesz szükség egy kis befektetésre, mert ez is, mint minden üzlet, sokkal gördülékenyebben fog menni, ha egy kicsit vissza is forgatunk abból, amit megkerestünk.

1) Komoly elhatározás: nem elég csak úgy gondolni, hogy: na akkor elkezdem, majd meglátom mi sül ki belőle, semmit nem veszíthetek, legfeljebb kiszállok. De bizony, ha már mondjuk pár hónapja csináljuk és akkor döntünk úgy, hogy ez nem tetszik - mert pl: lassan jön a pénz / nem elég ami bejön belőle / túl sok időt teszek bele és kevés pénzt tudok kivenni / stb-stb. - akkor igenis lehet veszíteni. Ha a komoly elhatározás mellett még rendszeresen tevékenyen is részt veszünk minden nap a "munkában", akkor viszont idővel meglesz az eredménye.

2) Idő: napi 1 - 2 (3,4,5,6,7,8...) óra: nem mondom azt, hogy duplázódik a megkeresett pénz a ráfordított idő duplázásával, de ha többet kattintunk, akkor többet is kereshetünk. Persze minden rendszernek vannak feltételei / korlátai, ezt majd látni fogjuk az egyes PTC oldalak feltételei. Ha egyszer elkezdtük, akkor minden nap végig kell kattintgatni, mert ha nem tesszük, akkor a ref-jeink után aznapra járó jutalékot nem kapjuk meg. Viszont később, ahogy egyre több tapasztalatunk lesz, már kevesebb idő is elég lesz a napi kattintásainkhoz. A napi ráfordítandó idő mellett azért kiemelném azt is, hogy gyorsan meggazdagodni ebből a tevékenységből nem lehet, sőt általában meggazdagodni sem lehet belőle. Ha rászánjuk legalább azt a fél évet, amit az első bejegyzésben említettem, és nem szedegetjük ki a lassan becsorgó dollárokat, akkor fél év múlva már hozzányúlhatunk a bent lévő összeghez.

3) .com-ra végződő emailcím: gmail.com vagy hotmail.com megteszi, viszont freemail.hu vagy citromail.hu felejtős (leginkább az "X napja nem jelentkeztél be a fiókodba, ezért deaktiváltuk" tipusú szabályok miatt).

4) PayPal / AlertPay, esetleg Moneybookers / Liberty Reserve számla.

5) Bankkártya / lakossági folyószámla ahová küldetjük a pénzt a 4)-es pontban felsorolt internetes bankokból. Ez a legtöbb embernek meg is van. Ha valaki a megkeresett pénzt internetes vásárlásokra szeretné költeni (vásárlás eBay-en, Amazon.com-on, egyéb webshop-ban PayPal-lal, stb. ), akkor még ez sem fontos, viszont akkor a felhasználható pénz is kevesebb, majd később elmagyarázom miért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaljpenztaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr432263555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása